Ndërtojmë &

prezencën tuaj online.

Zbuloni potencialin e fshehur të kompanisë tuaj me
SWISS DIGITAL

Ne ndërtojmë dhe krijojmë dizajne moderne në mënyrë që biznesi juaj të shkëlqejë.

Përdorim strategji moderne zhvillimi & dizajni për të krijuar vlerë për klientët tanë.

Klientë & Partnerë

Klientët tanë janë arsyeja që ne rritemi çdo ditë. Ne jemi krenarë për zgjedhjen dhe besimin që ata na tregojnë çdo ditë.

Swiss Digital katapulton biznesin tuaj online.

Ne kemi përvojë me gjithçka dixhitale, që nga krijimi i faqeve online që rrisin  klientët deri tek përballja me nevojat e mëdha dhe komplekse që ka një biznes modern

Nga faqet e internetit te aplikacionet celulare, ne mund ta ndihmojmë biznesin tuaj të krijojë prezencën online duke sjellë më shumë klientë drejt jush.

Ne jemi partneri juaj dixhital me 17+ vite eksperiencë.

Web & App Development

Kjo përfshin dizajnimin dhe zhvillimin e faqeve për klientët, duke u siguruar që ata të kenë një prezencë online tërheqëse dhe miqësore për përdoruesit. Kjo përfshin krijimin e animacioneve, grafikave dhe përdorimin e teknologjive më të fundit të zhvillimit.

Zhvillim E-commerce

Zhvillimi i faqeve e-commerce online përfshin zhvillimin e çfarëdolloj kërkesave që ka kjo lloj faqeje së bashku me pagesat online dhe veçorive të tjera të nevojshme për shitjen e produkteve. Përfshin gjithashtu integrimin e sistemeve të menaxhimit të inventarit dhe porosive.

Dizajn Responsiv

Me përdorimin në rritje të pajisjeve mobile, është e rëndësishme të krijohen faqe interneti që janë të  përshtatshme me madhësi të ndryshme të ekranit. Ne ofrojmë zhvillim responsive të çdo projekti web ose app në mënyrë që të jenë të aksesueshme dhe responsive si në desktop ashtu edhe në mobile.

Optimizim SEO

Optimizimi i faqeve online për motorët e kërkimit është kryesori për përmirësimin drejt biznesit tuaj. Shërbimet e SEO përfshin research për fjalët kyçe, optimizimin në faqe, krijimin e përmbajtjes (content) & analitika e monitorimit.

Jeni gati të krijoni
prezencën tuaj online?