Ne përdorim strategji moderne zhvillimi & dizajni për të krijuar vlerë për klientët tanë.

Ne jemi partneri juaj dixhital me 17+ vite eksperiencë

Web & App Development

Kjo përfshin dizajnimin dhe zhvillimin e faqeve për klientët, duke u siguruar që ata të kenë një prezencë online tërheqëse dhe miqësore për përdoruesit. Kjo përfshin krijimin e animacioneve, grafikave dhe përdorimin e teknologjive më të fundit të zhvillimit.

Zhvillim E-commerce

Zhvillimi i faqeve e-commerce online përfshin zhvillimin e çfarëdolloj kërkesave që ka kjo lloj faqeje së bashku me pagesat online dhe veçorive të tjera të nevojshme për shitjen e produkteve. Përfshin gjithashtu integrimin e sistemeve të menaxhimit të inventarit dhe porosive.

Dizajn Responsiv

Me përdorimin në rritje të pajisjeve mobile, është e rëndësishme të krijohen faqe interneti që janë të  përshtatshme me madhësi të ndryshme të ekranit.Ne  ofrojmë zhvillim responsive të çdo projekti web në mënyrë që të jenë të aksesueshme dhe responsive si në desktop ashtu edhe në mobile.

Optimizim SEO

Optimizimi i faqeve online për motorët e kërkimit është kryesori për përmirësimin drejt biznesit tuaj. Shërbimet e SEO përfshin research për fjalët kyçe, optimizimin në faqe, krijimin e përmbajtjes (content) & analitika e monitorimit.

Projektet sipas numrave.

0

projekte web & app.

0

partnerë të kënaqur.

Jeni gati të krijoni
prezencën tuaj online?